Descomptes formació 2022 - cursos d'amiant

IMPORTANT!!

Per poder gaudir del descompte d'inscripció de diversos alumnes de la mateixa entitat, exclusivament en els cursos d'amiant, cal que apliqueu el codi promocional que correspongui a la casella "Entri aquí el seu codi promocional" ubicada abans de les dades del primer participant.

Hi ha dos tipus de codis, els del curs de capacitació (CAP) i els del de reciclatge (REC), i van seguits del número d'alumnes que donen dret al descompte.

Exemples:

Per a inscriure 2 persones al curs de capacitació, heu de fer servir el codi promocional CAP2.

Per a inscriure 4 persones al curs de reciclatge, heu de fer servir el codi promocional REC4.

Descripció

Segons el Reglament regulador de les disposicions mínimes de seguretat i de salut per protegir els treballadors contra els riscos relacionats amb l’exposició a l’amiant durant qualsevol treball que impliqui la manipulació d’amiant o de materials que en continguin.
El reglament estableix l’obligatorietat de formació especifica per a la protecció dels treballadors contra els riscos relacionats amb l’exposició a l’amiant durant la seva manipulació en el treball.

L’objectiu general de la formació proposada consisteix en facilitar als participant la capacitació necessària per als treballs amb amiant.

Donant compliment als articles:

 • Article 18è: consulta i participació.
 • Article 19è: formació dels treballadors.
 • Article 20è: informació dels treballadors.

Del Reglament sobre la Manipulació d’Amiant.

Destinataris: Arquitectes, Enginyers, Encarregats d’Obra, Tècnic de riscos laborals, tècnics i operaris en la gestió de residus.

Objectiu:

L’objectiu general de la formació proposada consisteix en facilitar als participant la capacitació necessària per a conèixer que és l’amiant, poder identificar els materials amb amiant més habituals, sospitar de materials desconeguts i conèixer els riscos associats a l’exposició a fibres d’amiant. L’objectiu específic del curs seria el de preparar tècnicament els alumnes per a poder gestionar materials en amiant: identificació, avaluació del risc i planificació i execució de treballs amb risc d’exposició a fibres d’amiant

Equip docent: Professionals del Equip d ’Ecotecnic, i formadors tècnics superiors en riscos laborals de l’empresa MUTUAND, validats per l’Associació de Gestors de Residus.

Contingut:

 • Definició dels treballs
 • Tècniques preventives específiques
 • Mitjans auxiliars, equips i eines
 • Coordinació d’activitats empresarials
 • Pràctiques professionals

Horari: 15.00 h a 19.00 h

Lloc: ECOTÈCNIC - C/. Esteve Dolsa 48, Edifici Els Marginets 2n pis – Andorra la Vella

Places limitades: 8 alumnes

Sobre aquests preus, en cas que l’empresa sigui soci d’AGREDA gaudiria d’un 15% de descompte, i llavors, si s’inscriuen diversos alumnes de la mateixa entitat s’apliquen les següents rebaixes:

 • 1r alumne = sense dte.
 • 2n alumne = 5%
 • 3r alumne = 10%
 • 4t alumne i endavant = 15%

Location

Bigger Smaller

Detalls de l'esdeveniment

Disponibilitat:20
Reserves Fins:09/10/2022 13:00
Comença el:10/10/2022 15:00
Finalitza el:13/10/2022 19:00

Reserva

Preu:
€ 875.00