XIII Encuentro Empresarial Iberoamericano

XIII Encuentro Empresarial Iberoamericano

Presentació

La XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, activitat oficial de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern, se celebra els propers dies 19 i 20 d'abril a Andorra, organitzada per la Secretaria General Iberoamericana-SEGIB, el Consell d'Empresaris Iberoamericans-CEIB i la Confederació Empresarial Andorrana-CEA. La Trobada emmarcada en la Cimera, se centra en la innovació per al desenvolupament sostenible i la recuperació post COVID-19, amb especial èmfasi en la innovació en els aspectes sanitaris, socials, econòmics, jurídics i mediambientals, tal com es recull en el seu lema: "Innovació per al Desenvolupament Sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte de l'coronavirus ".

Seguretat COVID-Free

Per garantir la seguretat dels participants, s'ha establert un protocol Covid-free, amb l'objectiu que tots els assistents tinguin les màximes garanties: per aquest motiu, es realitzaran test d'antígens abans d'accedir al recinte i la trobada serà un esdeveniment bombolla. La pandèmia, que al principi va suposar un contratemps important per a l'organització tradicional de les Trobades Empresarials, ha permès desenvolupar noves formes de comunicació, obrint les portes d'Iberoamèrica més enllà de qualsevol frontera.

Es modificarà el format de desenvolupament habitual de la Cimera a mixt: presencial i virtual.

L'emissió dels panells en live-streaming permetrà que la celebració de la Trobada es converteixi en un esdeveniment global, amb repercussió i impacte a nivell mundial, arribant a públics que fins a la data no havien tingut accés als continguts de les sessions.

Antonio Garamendi

Presidente CEOE / Secretaría Permanente CEIB

Rebeca Grynspan

Secretaria General Iberoamericana

Gerard Cadena

Presidente CEA